Reiseklinikk

Psykiatere & Psykologer

Idrettsmedisinsk klinikk

Helse i fellesskap

Velkommen til oss i Tønsberg Medisinske Senter. Vi har samlet en rekke etablerte helsebedrifter under samme tak. I flere tilfeller samarbeider vi på tvers av klinikkene. Vår brede kunnskap, gode atmosfære og vårt ønske om å ta deg som pasient på alvor bidrar til trygghet og trivsel.

Er du usikker på hvor du skal henvende deg? Vennligst bruk menyen med kategorier nedenfor for å finne riktig avdeling og behandler. Åpningstider og kontaktinformasjon er tilgjengelig under hver behandler. Vi har også en søke funksjon, og en seksjon med ofte stilte spørsmål under FAQ på toppen av siden.

Bilde av behandlerne i Tønsberg Medisinske senter.

Vår fysioterapeut Vibeke Carlsen

7. mars 2019, 10:39

Vibeke Carlsen, fysioterapeut deltok i Norgesmesterskapet i Vektløfting i helgen som var. Hun ble nummer 4 i øvelsen rykk, 3 i øvelsen støt og nummer 4 totalt i sin vektklasse. Vi gratulerer med fin innsats!

Vi samarbeider på tvers

13. desember 2018, 12:58

Tønsberg Medisinske Senter er et av Vestfolds største legesenter – og har vokst siden oppstarten i 2001. 45 personer jobber her ukentlig. Idrettsklinikken er et av de nyeste tilbudene ved senteret.

I løpet av to år har Tønsberg Medisinske Senter i det stille bygget opp en idrettsmedisinsk klinikk som hjelper utøvere med både hode og kropp. Tanken har vært å samle den idrettsfaglige kompetansen under ett tak og med en felles visjon.

– Vi mener det er positi...

Les mer

Om Spiseforstyrrelser

5. oktober 2018, 11:16

Når tanker og atferd i forhold til mat og vekt begynner å begrense livsutfoldelsen og forringe livskvaliteten, har man en spiseforstyrrelse. Grunnen til at noen utvikler en spiseforstyrrelse, er svært sammensatte. Psykologiske og sosiale faktorer ligger ofte til grunn. Kulturelle faktorer regnes også av betydning. En spiseforstyrrelse handler om lav eller svingende selvfølelse, og maten og kroppen er blitt et språk, følelsesregulering, for å takle følelser og livsprobleme...

Les mer

Eldre nyheter finner du her.
scroll to top