Reiseklinikk

Psykiatere & Psykologer

Idrettsmedisinsk klinikk

Helse i fellesskap

Velkommen til oss i Tønsberg Medisinske Senter. Vi har samlet en rekke etablerte helsebedrifter under samme tak. I flere tilfeller samarbeider vi på tvers av klinikkene. Vår brede kunnskap, gode atmosfære og vårt ønske om å ta deg som pasient på alvor bidrar til trygghet og trivsel.

Er du usikker på hvor du skal henvende deg? Vennligst bruk menyen med kategorier nedenfor for å finne riktig avdeling og behandler. Åpningstider og kontaktinformasjon er tilgjengelig under hver behandler. Vi har også en søke funksjon, og en seksjon med ofte stilte spørsmål under FAQ på toppen av siden.

Bilde av behandlerne i Tønsberg Medisinske senter.

Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk

7. november 2019, 18:10

På Tønsberg Medisinske Senter er vi glade for kunne gratulere vår kiropraktor Linda Göransdotter Ohren som en av Norges første kiropraktorer som kan bruke tittelen Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk. Hun mottok nylig sin diplom under årets Faglige Kongress i regi av Norsk Kiropraktorforening sammen med 15 andre kiropraktorer. Disse 15 er de første med en profesjonsspesialisering innen kiropraktikk i Norge.

Legegruppen er på kurs torsdag 24. og fredag 25.10.19

22. oktober 2019, 17:35

Vi kurser oss for å bli enda bedre. Vi skal på Nidaroskongressen i Trondheim. Vikar er dr Brøngel på samme venterom, kun for akutt/øyeblikkelig hjelp. Vi kan dessverre ikke sette vaksiner eller ta blodprøver disse dagene. Sekretær er til stede på kontoret.

Comeback for Bettina

14. oktober 2019, 16:57

Etter 7 år i annen virksomhet gjør Bettina Ruhs comeback som fysioterapeut på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Hun trer tilbake i praksisen som hun overlot til Elisabeth Trille Staubo for 7 år siden fra mandag 14. oktober.

Bettina er udannet ved Mesendieck fysioterapiskolen i Oslo og tilbyr behandling etter tradisjonelle fysikalske prinsipper.

Særlig vektlegger hun øvelser og trening som et viktig verktøy for å skape bedring og fremgang ...

Les mer

Eldre nyheter finner du her.
scroll to top