Reiseklinikk

Psykiatere & Psykologer

Idrettsmedisinsk klinikk

Helse i fellesskap

Velkommen til oss i Tønsberg Medisinske Senter. Vi har samlet en rekke etablerte helsebedrifter under samme tak. I flere tilfeller samarbeider vi på tvers av klinikkene. Vår brede kunnskap, gode atmosfære og vårt ønske om å ta deg som pasient på alvor bidrar til trygghet og trivsel.

Er du usikker på hvor du skal henvende deg? Vennligst bruk menyen med kategorier nedenfor for å finne riktig avdeling og behandler. Åpningstider og kontaktinformasjon er tilgjengelig under hver behandler. Vi har også en søke funksjon, og en seksjon med ofte stilte spørsmål under FAQ på toppen av siden.

Bilde av behandlerne i Tønsberg Medisinske senter.

Om Spiseforstyrrelser

5. oktober 2018, 11:16

Når tanker og atferd i forhold til mat og vekt begynner å begrense livsutfoldelsen og forringe livskvaliteten, har man en spiseforstyrrelse. Grunnen til at noen utvikler en spiseforstyrrelse, er svært sammensatte. Psykologiske og sosiale faktorer ligger ofte til grunn. Kulturelle faktorer regnes også av betydning. En spiseforstyrrelse handler om lav eller svingende selvfølelse, og maten og kroppen er blitt et språk, følelsesregulering, for å takle følelser og livsprobleme...

Les mer

Hva gjør en psykiater?

21. august 2018, 11:35

En psykiater er en lege (med 6 årig medisinstudie + 1 1/2 år turnus) som har spesialisert seg innen psykiatri for å jobbe med psykiske lidelser, enten det er forebygging, utredning eller behandling.

Les mer

Hva er en psykolog?

21. august 2018, 11:30

En psykolog er en person som har gjennomført profesjonsstudiet i psykologi. En psykolog har omfattende kunnskap og kompetanse om menneskers handlinger, tanker og følelser.  Psykologistudiet er seksårig, og gir så rett til å arbeide som autorisert psykolog. Å bli autorisert vil si at man har en yrkestittel som er beskyttet; kun de som har bestått studiet og er blitt offentlig godkjent, kan kalle seg psykolog. Etter profesjonsstudiet kan en psykolog videreutdanne seg innen forskni...

Les mer

Eldre nyheter finner du her.
scroll to top