Psykiatere & Psykologer

Reiseklinikk

Idrettsmedisinsk klinikk

Helse i fellesskap

Velkommen til oss på Tønsberg Medisinske Senter. Vi har samlet en rekke etablerte helsebedrifter under samme tak. I flere tilfeller samarbeider vi på tvers av klinikkene. Vår brede kunnskap, gode atmosfære og vårt ønske om å ta deg som pasient på alvor bidrar til trygghet og trivsel.

Er du usikker på hvor du skal henvende deg? Vennligst bruk menyen med kategorier ovenfor for å finne riktig avdeling og behandler. Åpningstider og kontaktinformasjon er tilgjengelig under hver behandler. Vi har også en søke funksjon, og en seksjon med ofte stilte spørsmål under FAQ på toppen av siden.

Bilde av behandlerne i Tønsberg Medisinske senter.

Legene Smedsrud og Brøngel bytter kontor på TMS

26. juli 2021, 14:49

16.08.21 bytter fastlegene Brøngel og Smedsrud kontor. Venterommet er det samme og kommunikasjonen via Helsenorge.no er uendret. Lege Brøngel vil ha vikar i sin praksis noen måneder til.

Telefonnumrene fra 16.08.21 er:

Christian Smedsrud: 33376380

Thea Brøngel: 33376363

Vi holder åpent !

5. mars 2021, 12:42

Det er besluttet regionale forsterkede smitteverntiltak 4. mars 2021 i tråd med Nasjonal forskrift. Det er innført koronaforskrift kapittel 5A (særlig høyt tiltaksnivå) for Færder - og Tønsberg kommune og kapittel 5B (høyt tiltaksnivå) for de øvrige "Vestfold" kommunene. Som en følge av at mediene har kommunisert ut de konkrete tiltakene, så har enkelte pasienter tatt kontakt med oss med spørsmål om vi holder åpent ? Vi er et medisinsk senter og følger alle myndighetspålagte...

Les mer

For at du skal være trygg

1. mars 2021, 11:41

Vi tar smittevern på alvor. All undersøkelse og behandling på Tønsberg Medisinske Senter skal foregå i samsvar med retningslinjer fra FHI. Vi ber om at alle som kommer til Tønsberg Medisinske Senter gjør det de kan for å ikke medbringe smitte. Husk håndvask eller spriting av hender på vei inn til oss. Hold god avstand på venterommet og benytt munbind. Hvis du har vært på mobilen mens du venter, må du sprite eller vaske hendene en gang til før du kommer inn til k...

Les mer

Eldre nyheter finner du her.
scroll to top