Reiseklinikk

Psykiatere & Psykologer

Idrettsmedisinsk klinikk

Helse i fellesskap

Velkommen til oss på Tønsberg Medisinske Senter. Vi har samlet en rekke etablerte helsebedrifter under samme tak. I flere tilfeller samarbeider vi på tvers av klinikkene. Vår brede kunnskap, gode atmosfære og vårt ønske om å ta deg som pasient på alvor bidrar til trygghet og trivsel.

Er du usikker på hvor du skal henvende deg? Vennligst bruk menyen med kategorier ovenfor for å finne riktig avdeling og behandler. Åpningstider og kontaktinformasjon er tilgjengelig under hver behandler. Vi har også en søke funksjon, og en seksjon med ofte stilte spørsmål under FAQ på toppen av siden.

Bilde av behandlerne i Tønsberg Medisinske senter.

Vi holder åpent !

5. mars 2021, 12:42

Det er besluttet regionale forsterkede smitteverntiltak 4. mars 2021 i tråd med Nasjonal forskrift. Det er innført koronaforskrift kapittel 5A (særlig høyt tiltaksnivå) for Færder - og Tønsberg kommune og kapittel 5B (høyt tiltaksnivå) for de øvrige "Vestfold" kommunene. Som en følge av at mediene har kommunisert ut de konkrete tiltakene, så har enkelte pasienter tatt kontakt med oss med spørsmål om vi holder åpent ? Vi er et medisinsk senter og følger alle myndighetspålagte...

Les mer

For at du skal være trygg

1. mars 2021, 11:41

Vi tar smittevern på alvor. All undersøkelse og behandling på Tønsberg Medisinske Senter skal foregå i samsvar med retningslinjer fra FHI. Vi ber om at alle som kommer til Tønsberg Medisinske Senter gjør det de kan for å ikke medbringe smitte. Husk håndvask eller spriting av hender på vei inn til oss. Hold god avstand på venterommet og benytt munbind. Hvis du har vært på mobilen mens du venter, må du sprite eller vaske hendene en gang til før du kommer inn til k...

Les mer

Klinisk ernæringsfysiolog

22. februar 2021, 08:20

Klinisk ernæringsfysiolog Stine-Lise Johansen har startet opp en privatpraksis ved Tønsberg Medisinske Senter. Stine-Lise har kort ventetid, og tar imot alle pasienter, med og uten henvisning. Ta gjerne kontakt på 41492229 dersom du skulle ha noen spørsmål.

Hos oss er hun tilknyttet Idrettsmedisinsk klinikk og Mestringsklinikken og vil bidra bl.a. med sin kunnskap om idrettsernæring, spiseforstyrrelser og livstilsrelaterte utfordringer.   

St...

Les mer

Eldre nyheter finner du her.
scroll to top