Idrettsmedisinsk behandling

På Tønsberg Medisinske Senter er vi en stor gruppe som behandler belastningsrelaterte plager i bevegelsesapparatet herunder idrettsskader. Vi har 4 fysioterapeuter, 3 kiropraktorer, osteopat og massør som har ulike spesialiseringer og erfaringsgrunnlag. Flere av klinikerne har høy idrettsfaglig kompetanse på master nivå. Flere av terapeutene har i en årrekke jobbet med idrettsutøvere. Vi alle tilgang på et flott velutstyrt treningsrom med nye styrke og kondisjonsapparater for rehabilitering og testing. Vi kan tilby ultralyd diagnostikk og trykkbølge behandling.  Som regel jobber vi en til en også med idrettsutøvere, men vi drar veksel på hverandres kompetanse når det er bruk for det.

Vi tilbyr i dag  behandling til landslagsutøvere, utøvere på høyt nivå og mange mosjonister. Vi jobber også med lag-/idrettsklubber.

bilde av Morten Andersen

Fysioterapeut Morten Andersen har jobbet ved Tønsberg Kiropraktorklinikk på Tønsberg Medisinske Senter fra desember 2020. I tillegg til grunnutdanning i Fysioterapi fra Tromsø har han Master i fysioterapi fra OsloMet.

Morten Andersen har erfaring fra offentlig- og privat virksomhet. Dette omfatter blant annet generell fysioterapibehandling, rehabilitering, eldre, postoperativ oppfølging og gruppetrening. Morten er opptatt av helhetlig tilnærming og ønsker å oppnå selvmestring hos sine pasienter. Han har spesiell interesse for idrett og idrettsskader, har grundig kursing i idrettsmedisin og er behandler for Idrettens skadetelefon.

Tilbyr trykkbølgebehandling.
Tilgang til velutstyrt treningsrom.

Fysioterapeut Morten Andersen har kort ventetid. Han følger prisene i den offentlige takstplakaten og pasientene får trygderefusjon. Morten tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandlingsforsikring inklusive Idrettens Skadetelefon.

Mandag: 08.00 til 16.00
Tirsdag: 08.00 til 12.00
Onsdag: 08.00 til 16.00
Fredag: 08.00 til 12.00
bilde av Jan Torbjørn Beck

Har 20 års erfaring som osteopat i Norge og utlandet.
Spisskompetanse innen idrettsmedisinsk behandling, stressrelaterte plager, svangerskap og nyfødtbehandling.
Jobbet gjennom Olympiatoppen og Norsk Toppfotball i 15 år.
Tilbyr Osteopatisk bedriftshelsetjeneste til små og store bedrifter.

Mandag til fredag: 08.00 til 14.30
bilde av Mandana Fathi

Har fysioterapi utdannelse fra Nederland.
Tatt videreutdannelse i osteopati.
Jobber med idrettsskader og samarbeider nå med A-laget Tønsberg Vikings.

Mandag: 08.00 til 15.30
Tirsdag: 08.00 til 15.30
Onsdag: 08.00 til 15.30
Torsdag: 08.00 til 15.30
Fredag: 08.00 til 14.00
bilde av Linda Göransdotter Ohren

Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren er fra Sverige og startet å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk i turnustjeneste i 2001 etter fullført mastergradsutdannelse ved AECC University College i England.

Linda har spesiell interesse og kompetanse innen kiropraktisk behandling av gravide og barn. Hun har også videreutdannet seg med Mastergrad innen muskel-og skjelett helse for barn og unge og har fått godkjenning som spesialist i Barne- og Ungdomskiropraktikk av Norsk Kiropraktorforening.

Hun har også god erfaring og forståelse for funksjonell trening og er treningsinstruktør på Level treningssenter

Mandag: 07.40 til 16.00
Tirsdag: 12.30 til 19.00
Onsdag: 07.40 til 16.00
Torsdag: 07.40 til 16.00
Fredag: 07.40 til 14.00
bilde av Valentin Jørstad

Han er utdannet diplomert Massør og Helsefagarbeider. Han har flere års erfaring både som massør på Tønsberg Medisinske Senter og som helsefagarbeider på ulike institusjoner.

Arbeidstid: 14.00 til 21.00

Mandag til fredag: 08.00 til 20.00
bilde av Oddrun S. Lien

Oddrun S. Lien jobber med 100% driftsavtale fra Tønsberg kommune.
Hun jobber både med generell fysioterapi og med psykomotorisk fysioterapi( PMF).
Hun er spesialist i PMF.

Hva er fysioterapi?
Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse.

En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel-og skjelettsystemet.

For videre utdypning: Se fysio.no

Hva er psykomotorisk Fysioterapi?
Psykomotorisk fysioterapi retter seg mot bevisstgjøring og endring av spennings-tilstandene i kroppen, og gir økt fortrolighet og kontakt med egen kropp.
Pust og spennings-tilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi ha det med oss selv.

Vedvarende spennings-mønstre kan låse seg over tid, og gi smerter i muskler og skjelett eller andre plager. Stress, bekymringer, konflikter, traumatiske opplevelser og livsbelastninger virker inn på vår kropp og kropps-opplevelse.

Psykomotorisk fysioterapi har som mål å være hjelp til selvhjelp. Behandlingen kan være individuell eller i gruppe.

For videre utdypning: Se fysio.no

Der kan der lese mer om:

Hvem behandlinger er aktuell for.
Hvordan begynner behandlingen?
Hva kan skje i behandlingen?
Hva kan oppnås i behandlingen.

bilde av Øyvind Nilsson

Kiropraktor Øyvind Nilsson studerte ved Universitetet i Oslo og ved AECC University College i England. Han er født og oppvokst i Tønsberg, og har drevet egen praksis i Tønsberg fra 1993. Han har bred erfaring og kompetanse innen muskel-skjelett helse. Øyvind var med i den tverrfaglige gruppen som stiftet Tønsberg Medisinske Senter. Han har ved siden av fulltidspraksis også hatt mange ulike verv i kiropraktorforeningen og har vunnet flere priser for forskningsarbeider. Øyvind har allsidig erfaring innenfor mange ulike idretter. Han har mastergrad fra Bournemouth University, England i diagnostisk ultralyd på bevegelsesapparatet.

Mandag: 07.20 til 15.00
Tirsdag: 07.20 til 15.00
Onsdag: 07.20 til 15.00
Torsdag: 08.00 til 16.00
Fredag: 07.20 til 14.30
bilde av Thomas Solberg

Kiropraktor Thomas Solberg er daglig leder ved Tønsberg Kiropraktorklinikk AS. Thomas har Mastergrad i Klinisk Biomekanikk fra Syddansk Universitet i Odense, og var uteksaminert kiropraktor i 2006. Da startet han å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk. Thomas betjener både Tønsberg Kiropraktorklinikks filial i Stokke og hovedklinikken på Tønsberg Medisinske Senter. Thomas Solberg har fra tidligere flere års erfaring fra akuttmedisinske avdelinger på Ullevål Universitetssykehus og Sykehuset i Vestfold, hvor han arbeidet som sykepleier.

Thomas har variert bakgrunn innen forskjellige idretter. Han har også vært trener i fotball.

Mandag: 11.30 til 17.30 i Stokke
Tirsdag: 08.00 til 15.30 i Tønsberg
Onsdag: 08.00 til 15.00 i Stokke
Torsdag: 08.00 til 15.30 i Tønsberg
Fredag: 08.00 til 12.00 i Stokke
scroll to top