Tønsberg kiropraktorklinikk

Telefon: 333 76 333 (avd. Tønsberg) 333 76 330 (avd. Stokke)
E-post: kiropraktorklinikken@tms.no
Timebestilling (online)

Hjemmeside: http://www.kiropraktor.info
Kart og veibeskrivelse: Tønsberg Stokke

Åpningstider:
Mandag 7:45-15:00
Tirsdag 7:45-18:00
Onsdag-torsdag: 7:45-16:00
Fredag 7:45-14:00

Tønsberg Kiropraktorklinikk har som visjon å bedre folks livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Vi har som målsetning å være ledende innen diagnostisering, behandling, rehabilitering og forebygging av nerve-, ledd- og muskellidelser. Vi behandler mennesker i alle aldre. Hovedmålsettingen ved kiropraktorbehandling er å redusere smerte, fremme generell helse og øke livskvalitet ved å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem.

Kiropraktorene har 5-6 års fulltid høyskole/ universitetsutdannelse og offentlig autorisasjon.

Du kan oppsøke oss direkte eller etter henvisning. Vi forsøker å se helsesituasjonen din i et helhetlig perspektiv for å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet så raskt som mulig. Behandling foretas på bakgrunn av grundig undersøkelse. Vi gir deg god informasjon og vektlegger hva du kan gjøre selv inkl. rehabilitering og rask tilbakeføring til normal aktivitet.

Kiropraktorene rekvirerer billeddiagnostisk undersøkelse og skriver sykmelding dersom det er nødvendig. Vi kan henvise deg til annet helsepersonell dersom det er hensiktsmessig. Vi tilstreber å jobbe målrettet og effektivt. Dersom du har plager som bør behandles raskt, kan vi normalt tilby deg undersøkelse og oppstart av behandling i løpet av noen få dager eller samme dag hvis mulig.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med på Tønsberg Kiropraktorklinikkshjemmeside.

bilde av Elisabeth Trille Staubo

Over 30 års erfaring fra jobb i Sveits og Norge.
Generell fysioterapi behandling, fokus: nakke, rygg, knær, føtter, skuldre, hofte.
Idrettsspesifikk behandling.
Trykkbølge behandling.
Kinesio-tape.
15 års erfaring med gruppetrening etter Mensedieck-metoden.
Autorisert ridefysioterapeut MNFF.
Internasjonal klassifisør for ryttere med funksjonsnedsettelse FEI.
Aktiv med Artrose-kurs, www.aktivmedartrose.no

Jeg har ikke driftstilskuddsavtale med kommunen og derfor kort ventetid.

Online booking på http://kiropraktor.info

Pris: 1. gang u.s. kr. 710,-
30 min. kr. 440,-
45 min. kr. 550,-
60 min. kr. 650,-

Mandag til fredag: 07.45 til 18.00
bilde av Thomas Solberg

Kiropraktor Thomas Solberg er daglig leder ved Tønsberg Kiropraktorklinikk AS. Thomas har Mastergrad i Klinisk Biomekanikk fra Syddansk Universitet i Odense, og var uteksaminert kiropraktor i 2006. Da startet han å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk. Thomas betjener Tønsberg Kiropraktorklinikks filial i Stokke, men har hoveddelen av arbeidstiden sin i Tønsberg. Thomas Solberg har fra tidligere flere års erfaring fra akuttmedisinske avdelinger på Ullevål Universitetssykehus og Sykehuset i Vestfold, hvor han arbeidet som sykepleier.

Thomas har variert bakgrunn innen forskjellige idretter. Han er også trener for et guttelag i fotball.

Mandag til fredag: 07.45 til 18.00
bilde av Øyvind Nilsson

Kiropraktor Øyvind Nilsson studerte ved Universitetet i Oslo og ved AECC University College i England. Han er født og oppvokst i Tønsberg, og har drevet egen praksis i Tønsberg fra 1993. Han har bred erfaring og kompetanse innen muskel-skjelett helse. Øyvind var med i den tverrfaglige gruppen som stiftet Tønsberg Medisinske Senter. Han har ved siden av fulltidspraksis også hatt mange ulike verv i kiropraktorforeningen og har vunnet flere priser for forskningsarbeider. Øyvind har allsidig erfaring innenfor mange ulike idretter. Han har mastergrad fra Bournemouth University, England i diagnostisk ultralyd på bevegelsesapparatet.

bilde av Linda Göransdotter Ohren

Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren er fra Sverige og startet å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk i turnustjeneste i 2001 etter fullført mastergradsutdannelse ved AECC University College i England.

Linda har spesiell interesse og kompetanse innen kiropraktisk behandling av gravide og barn. Hun har også videreutdannet seg med Mastergrad innen muskel-og skjelett helse for barn og unge, og går nå spesialistforløpet i regi av Norsk forening for barnekiropraktikk.

Hun har også god erfaring og forståelse for funksjonell trening og er treningsinstruktør på Level treningssenter

Mandag til fredag: 07.45 til 18.00
bilde av Lars Morten Eid

Lars Morten Eid var ferdig utdannet kiropraktor ved AECC University College i 2013, og har siden dette arbeidet i klinikker i Sandefjord og Larvik. Ut over alminnelig virke som kiropraktor har Lars opparbeidet seg spesielt god kompetanse innen rehabilitering med en rekke etterutdanningskurs.

bilde av Susanne Aaserud

Susanne Aaserud er utdannet på universitetet i Oslo innen økonomi og helseadministrasjon. Fra september 2009 har hun vært ansatt som klinikkoordinator på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Susanne arbeider 80% i klinikken.

scroll to top