Tønsberg Kiropraktorklinikk

Vi jobber for tiden uten sekretær vennligst benytt Timebestilling (online)

Telefon: 333 76 333 (avd. Tønsberg)  333 76 330 (avd. Stokke)
E-post: kiropraktorklinikken@tms.no

Åpningstider:

Mandag 07:45-16:00

Tirsdag 07:45-18:00

Onsdag 07:45-16.00

Torsdag: 7:45-16:00

Fredag 7:45-15:00

Hjemmeside: http://www.kiropraktor.info
Kart og veibeskrivelse: Tønsberg Stokke

Tønsberg Kiropraktorklinikk har som visjon å bedre folks livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Vi har som målsetning å være ledende innen diagnostisering, behandling, rehabilitering og forebygging av nerve-, ledd- og muskellidelser. Vi behandler mennesker i alle aldre. Hovedmålsettingen ved kiropraktorbehandling er å redusere smerte, fremme generell helse og øke livskvalitet ved å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem.

Kiropraktorene har 5-6 års fulltid høyskole/ universitetsutdannelse og offentlig autorisasjon.

Du kan oppsøke oss direkte eller etter henvisning. Vi forsøker å se helsesituasjonen din i et helhetlig perspektiv for å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet så raskt som mulig. Behandling foretas på bakgrunn av grundig undersøkelse. Vi gir deg god informasjon og vektlegger hva du kan gjøre selv inkl. rehabilitering og rask tilbakeføring til normal aktivitet.

Kiropraktorene rekvirerer billeddiagnostisk undersøkelse og skriver sykmelding dersom det er nødvendig. Vi kan henvise deg til annet helsepersonell dersom det er hensiktsmessig. Vi tilstreber å jobbe målrettet og effektivt. Dersom du har plager som bør behandles raskt, kan vi normalt tilby deg undersøkelse og oppstart av behandling i løpet av noen få dager eller samme dag hvis mulig.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med på Tønsberg Kiropraktorklinikks hjemmeside.

Vi jobber for tiden uten sekretær vennligst benytt Timebestilling (online)

Ingen behandlere registrert.

scroll to top