Spiseforstyrrelsesklinikk

På TMS er der en egen spiseforstyrrelses klinikk.

Vi tilbyr i dag individuelle samtaler og behandling til alle som sliter med mat og kropp.

Siden en spiseforstyrrelse handler om kropp og sinn er vi opptatt av at det ikke finnes EN løsning til det å bli bedre. Spiseforstyrrelsesklinikken er et tverrfaglig tilbud og vi samarbeider med mange aktører på Tønsberg Medisinske Senter. Veien ut av en spiseforstyrrelse kan oppleves lang og kronglete, både for den det gjelder – men også de nærmeste pårørende. Derfor er det tette samarbeidet vi har her på TMS så unikt og viktig. I tillegg samarbeider vi med SIV, forskjellige idrettsarenaer og skoler i Vestfold, samt Villa Sult ved Finn Skårderud og Bente Sommerfelt i Oslo.

Klinikkleder har terapiutdannelse på master nivå – og har over 15 års erfaring med behandling og forebygging av spiseforstyrrelser. De siste 5 årene også med bruk av kunst, pust og bevegelse inn i behandling av spiseforstyrrelsen.

Ta kontakt med Helle Borchgrevink på tlf. 92219910/ helle@terapiverkstedet.no

bilde av Helle Borchgrevink

Utdannet:
Kunst-og uttrykkspsykoterapeut v/ USN & Nikut.
Spiseforstyrrelseskolen/ Villa Sult ved Finn Skårderud.
Gaustad Spiseforstyrrelsespoliklinikk ved Åse Minde.
Ledelse og organisasjonspsykologi.

Arbeid:
Leder Terapiverkstedet TMS.
Barne- og ungdomsrådet i Vestfold/ VBUR
Barne- og ungdomspsykiatrisk/ BUPA

For å styrke identitet og selvfølelse er kunst- og uttrykksterapi en uvurderlig metode blant unge såvel som blant eldre. Velegnet til stabilisering og arbeid med angstproblematikk og uro. Behandling og forebygging av bla. spiseforstyrrelser, angst og avhengighet.

Effektivt innen integrering, utvikling og endring i team og organisasjon. Brukes som ressursskapende metode ved bla. flere skoler og flyktningemottak i Norge.

Velkommen til å ta kontakt!

Helle Borchgrevink
www.terapiverkstedet.no

Torsdag: 09.00 til 18.30
Fredag: 08.00 til 16:00
scroll to top